Uw klanten, ons netwerk

Bedien uw klanten met de white label diensten van Hilf Telecom

Wordt reseller bij Hilf Telecom

Betrouwbaar netwerk

Geen grote investeringen

Scherpe prijzen

Reseller worden

Geen zorgen over infrastructuur

Hilf Telecom biedt een groot deel van haar diensten middels een partnerkanaal white labeled aan. Dit betekent dat u onze diensten en oplossingen onder eigen bedrijfsnaam aan uw klanten kunt presenteren. Ook blijft u voor uw klanten het eerste aanspreekpunt. De klant belt u voor eventuele ondersteuning en Hilf Telecom ondersteunt u met een online provisioning interface. Hiermee kunt u zelf de diensten voor uw klanten inrichten en onderhouden. U bepaalt zelf uw proposities. Als partner kunt u onder uw eigen merknaam onze diensten in de markt zetten.

Voor ons zijn uw klanten net zo belangrijk als voor u. Dit is de belangrijkste drijfveer om onze diensten whitelabel aan onze wholesale partners te leveren.

Overzicht van de whitelabel diensten

Internet verbindingen

Met het netwerk van Hilf Telecom kunt u internet diensten in heel Nederland aanbieden. Hilf Telecom heeft een directe koppeling met de WBA-diensten van KPN. Hierdoor kunt u snel internetverbindingen leveren aan uw klanten. Dankzij onze reseller self-support omgeving kunt u uw verbindingen realtime beheren en heel eenvoudig en snel bestellen. Zowel ADSL, VDSL als Glasvezel kunnen direct en realtime worden besteld, zowel via self-support omgeving als een API die wij beschikbaar stellen.

Self-support omgeving
Als reseller heeft u toegang tot onze vernieuwde self-support omgeving. Hierin kunt u nieuwe verbindingen voor uw klanten bestellen, huidige verbindingen monitoren, inzicht krijgen in het dataverbruik. Ook kunt u verschillende producten zoals vaste IP adressen of subnetten realtime koppelen aan een verbinding.

Hosted PBX

Hosted PBX ook wel Cloud PBX genoemd, houdt in dat wij het telefonieplatform hosten. In plaats dat u verantwoordelijk bent voor het up-to-date houden van soft- en hardware, onderhoud en opschalen, zorgen wij dat uw klanten 24/7 kunnen bellen en gebeld worden. Zo kunt u zich focussen op wat echt belangrijk is, uw klanten.

Voordelig
Om gebruik te maken van Hosted PBX hoeft u geen grote investeringen te doen en u kunt direct aan de slag. U betaalt simpelweg een vast bedrag per maand, op basis van de hoeveelheid gebruikers. Zo komt u niet tegenover onverwachte kosten te staan.

Sip Trunks

Wilt u toch zelf uw PBX hosten met de kwaliteit en prijzen van ons netwerk? SIP Trunk biedt hiervoor een uitkomst. Een SIP Trunk van Hilf Telecom is een telefoonlijn waarmee u het spraakverkeer van uw klanten afhandelt via een internetverbinding.

Spraak en data kunnen dus worden afgehandeld over één dedicated netwerk, waardoor er grote kostenbesparingen kunnen worden gerealiseerd. Hilf Telecom zorgt er op haar beurt weer voor dat via haar geavanceerde netwerk de gesprekken op het openbare telefoonnetwerk terecht komen.

Het enige dat uw klant nodig heeft, is een IP telefooncentrale en een goede internetverbinding.

Alles in eigen beheer

Hilf Telecom maakt gebruik van zowel intern ontwikkelde als extern beschikbare kwalitatief hoogwaardige technologieën. Wij leveren al onze (IP) Telefonie-, Internet-, (regionale) Datacenter- en IP-VPN diensten over onze eigen netwerken.

Hilf Telecom is als zelfstandige Telecom operator geconnecteerd aan bijna alle Tier-1 wereldwijd en doet zaken met de grote wholesalepartijen van Nederland en Internationaal, zowel op het gebied van (data) infrastructuur als gespreksverkeer. Hiertoe behoren o.a. KPN, BT, Tele2, Ziggo, France Telecom en meer.

Partner of reseller worden van Hilf Telecom?

Samenwerken met Hilf Telecom

Wij voorzien: wij geven u als Netwerkpartner de tools en de toegang tot een breed spectrum aan Wholesale diensten. Hilf Telecom is een zelfstandige full serviceprovider en biedt een totaaloplossing met hoogwaardige technologieën. Wij ondersteunen onze netwerkpartners op het gebied van verkoop, implementatie, en operationeel beheer. Waarom Netwerkpartner van Hilf Telecom worden?

Bij Hilf Telecom hanteren wij geen targets of jaarafspraken voor onze Netwerkpartners. We richten ons niet alleen op harde sales, maar leggen de focus op een langdurige en succesvolle samenwerking met als resultaat het bieden van een passende lange termijn oplossing voor u en uw klant. Onze netwerken, hardware en software wordt continue gemonitord op kwaliteit en wij zijn continue bezig met het uitbreiden en optimaliseren van onze dienstverlening. Dit stelt ons en onze partners in staat om te zorgen voor optimale klantentevredenheid en langlopende relaties tussen ons en tussen u en uw klanten.

Wij bieden totaaloplossingen op de volgende gebieden:

  • VoIP
  • SIP trunking
  • Traditionele telefonie
  • Vast-mobiel Integratie
  • Datacommunicatie
  • Internet
  • IP-VPN
  • Colocatie

Of u nu White label Reseller of Partner wilt worden, samenwerken met Hilf Telecom is mogelijk op verschillende manieren. Wilt u weten welke mogelijkheden Hilf Telecom u kan bieden? Neem vrijblijvend contact met ons op via 020 6420147.

Onze beloften

Office hours of 24/7 Support

Ons supportteam is volgens de gewenste dienstverlening tijdens Office hours of 24/7 bereikbaar om u met uw dienstverlening te ondersteunen. Bij Hilf Telecom krijgt u altijd iemand aan de lijn met kennis van zaken. De specialisten van ons supportteam hebben een brede kennis op het gebied van telefonie en data. Neem contact op via 020 6420147 of mail naar support@Hilftelecom.nl.

Wij concurreren niet met onze eigen Netwerkpartners

Hilf Telecom gelooft in de lokale kracht van de netwerkpartner en zal nooit de concurrentie aangaan met zijn eigen netwerkpartners. Mocht een eindklant zich bij Hilf Telecom melden, dan verwijzen wij de klant door naar de desbetreffende Netwerkpartner.

Zelfstandig wholesale diensten leveren

Als Netwerkpartner van Hilf Telecom bent u in staat onze managed diensten te leveren, ongeacht de omvang van uw organisatie. Wij maken geen onderscheid tussen onze Netwerkpartners op basis van gerealiseerde omzet of op basis van klantomvang. Al onze Netwerkpartners krijgen dezelfde professionele ondersteuning en kunnen dezelfde diensten bieden aan haar klanten.

Veelgestelde vragen

In prinicpe heeft een reseller de vrijheid om zelf een modem te kiezen. Het is ook mogelijk om de modems via Hilf Telecom te leveren. Neem hiervoor contact op met uw account manager.

Interesse?

Neem contact op met onze account manager

Accountmanager

Account manager

020 64 20 147
sales@hilftelecom.nl